Det er afgørende for din virksomheds økonomi, at dine kunder betaler deres regninger til tiden. Derfor er det vigtigt, at holde skarpt øje med om fakturaerne bliver betalt. Er du I det tilfælde, at de ikke gør det er det vigtigt, at du er konsekvent og rykker for betalingen. Ellers kan du risikere, at du aldrig får pengene igen. Hos Favrskov Advokaterne hjælper vi dig både før, under og efter du har fået problemer med dårlige betalere.

Du har ret til at rykke for en ubetalt regning alle de gange, du vil. På de første tre rykkere må du lægge 100 kroner oveni regningen. Betaler kunden fortsat ikke kan du give et inkassovarsel og dernæst sende sagen til inkasso.
Du kan vælge selv at sende kravet til inkasso, eller du kan henvende dig til en advokat for at få hjælp til at inddrive gælden. Før du sender sagen til inkasso er det afgørende, at du giver kunden et inkassovarsel. Det kan for eksempel være 10 dage før. På den måde sikrer du, at kunden hæfter for omkostningerne i forbindelse med inkassosagen. De kommer oven i det tilgodehavende kunden skal betale.

Hos Favrskov Advokaterne hjælper vi dig med at vurdere, om det bedst kan betale sig at sende sagen i fogedretten eller forsøge at få en afdragsordning i stand.

Kontakt

Favrskov Advokaterne
Søndergade 34
8370  Hadsten
Tlf: 87 62 10 90
CVR-nr. 31797691

Email
Find os på kort

Åbningstider

Åbningstid for kontoret i Hadsten
mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
fredag kl. 8.00-14.00

favrskovkontor